Csontkovácsolás

Csontkovácsolás …
OLYAN KOMPLEX, ÍZÜLETSTIMULÁLÓ ÉS ENERGETIKAI ELEMEKET IS TARTALMAZÓ EGÉSZ TEST-MASSZÁZS, MELYNEK EREDMÉNYE A  TEST SZIMMETRIÁJÁNAK, ÉS EZZEL HARMONIKUS MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSA, VAGY VISSZAÁLLÍTÁSA. A TERÁPIA CÉLJA, HOGY AZ ASZIMMETRIKUS, ÉS EMIATT DISZHARMONIKUS EMBERI TESTET ISMÉT SZIMETRIZÁLJA, EZÁLTAL AZ  ÖNGYÓGYÍTÓ ERŐKET AKTIVÁLJA ÉS A BETEGSÉGEKET MEGELŐZZE, ILLETVE A MÁR KIALAKULT KÓRKÉPEK GYÓGYULÁSÁT  ELŐSEGÍTSE. AZ ELMOZDULÁSOKAT AZ IZOMZAT MEGPRÓBÁLJA KIEGYENLÍTENI, FESZÍT, ELFÁRAD ÉS FÁJNI KEZD. EZEKET AZ IZMOKAT  ELLAZÍTJUK, ÉS AZ ÍZÜLETEK KIS SEGÍTSÉGGEL EREDETI ÁLLAPOTUKBA KERÜLNEK.

Kimozdult csontok, kimozdult lelkivilág!
A masszázs a csontkovácsolással együtt segít a mozgásszervi panaszok enyhítésében, a fájdalom megszüntetésében. A frissítő, regeneráló, kimozgató masszázs helyreállítja a megrekedt, izmokat. Szabaddá teszi a mozgást!  50-60 percet vesz igénybe a frissítő masszírozás, kimozgatással. Javaslom mindenkinek, aki szenved nyak, váll, hát, térd vagy derékfájdalomtól! Aki NEHÉZ FIZIKAI MUNKÁT végez, fáradt, görcsös izmai a testét deformálhatják. Ellazítva az izmokat, a csontokat helyre rakva, az ízületi  gyulladást megszüntetve, a kezelt személy teljesítménye akár 50%-al is nőhet.  Aki SZÁMÍTÓGÉP előtt ül egész nap görnyedt tartásban stresszel telve – ahol nem mozgásból eredő fájdalmat okozó izom-összehúzódások  keletkezhetnek, nagyon jót tesz egy átmozgatás /stressz-oldás/!  ISKOLÁSOKNAK /rossz testtartás megszüntetésére, annak kialakulása ellen/. Mozgásukban korlátozottak számára is ajánlom.  Fontos tudnunk, hogy a nyak, váll, derék és háti panaszok, fájdalmak leggyakrabban a mozgás hiányból erednek.  Rendszeres masszázzsal és csontkovácsolással megszüntethetők a tünetek.  A kötött izmokat ellazítva helyreállíthatjuk a test egyensúlyát, és ez által jó közérzetet biztosítunk.  
Kérdéseit email-ban is felteheti: e-mail: attilalife@gmail.com

1436_01435_0

 DENEVÉRPAD
denevérpad

 

ÚJ KEZELÉSI FORMA MELY HATÉKONY A GERINC ÉS EGYÉB MOZGÁSSZERV BETEGSÉGEINEK KEZELÉSÉRE.

ivelt agy

Íveltágy-masszázs …

LAZÍT, NYÚJT, RELAXÁL, PIHENTET – PRÓBÁLJA KI ÖN IS! – A MASSZÁZSNAK NINCS KÁROS MELLÉKHATÁSA! FEKETE ATTILA MASSZŐR ÉS MOZGÁSTERAPEUTA, CSONTKOVÁCS MASSZÁZS – MASSZŐR – GYÓGYÍTÓ MASSZÁZS –  TESTKEZELÉSEK EZ SEGÍT ÖNNEK A BETEGSÉGTŐL MEGSZABADULNI, EGÉSZSÉGÉT MEGŐRIZNI.

ivelt agy2