Kiegészítők

Aromakabinok.
Az aromaterápia alapját az illóolajok képezik. Az aromák nemcsak a bőrbe bemasszírozva, hanem belélegezve is kifejtik jótékony hatásukat. A  nyugtató illatoknak (kamilla, eukaliptusz, levendula) és a kellemes melegnek köszönhetően oldódik a stressz, csökken az álmatlanság. Az  aromák szépségünket is szolgálják.
Infrakabin.
40 – 60 Celsius fokon fejti ki ideális hatását, így nem terheli a szervezetet, ezért használhatják különféle betegségben szenvedők is,  nincs kizáró ok. Az infrasugarak 4 cm-re behatolnak a bőr alá, ahol a fény átalakul hőenergiává és a szervezetet felmelegítve, hozza létre a  méregtelenítő, sejtregeneráló hatását. A mélyreható infravörös sugárzás által létrehozott hő alkalmazása során a szervezetnek, a mérgező  anyagoktól való megszabadítása rendkívül intenzív. Tartós használata az alakot átformálja, ideálissá teszi a nyirokfolyadék intenzív  keringetésével, a zsírcsoportokat fellazítja. Ezen okból fogyókúrára is kiváló. Leglátványosabb hatása a bőrre van. Egy kúra ideje alatt (10 – 15  alkalom), a bőr több évet fiatalodik.
Ultrahang.
Az ultrahang központi szerepet játszik a cellulit-terápiában. A kezelést nem érezzük, az ultrahang a szövetek mélyén mikro-masszázst végez,  segít a narancsbőr eltűntetésében és a gyenge kötőszövetek megerősítésében. Célba veszi a zsírpárnákat a combokon, a fenéken, a hason, és  speciális hatóanyagok juttathatók a bőr legmélyebb rétegeibe, így azok valóban ott fejtik ki a hatásukat, ahol a leginkább szükséges. 15 percen  túli kezelés nem ajánlott, mert túlságosan megterheli az anyagcserét.