Mágnesterápia

A mágneses terápiáról …

A mágneses terápia mint gyógyítási mód több ezer éves múltra tekint vissza és egyidős az akupunktúrával. Az eljárás a következő leírás alapján  érthető meg:

  • Alaptézis, hogy nincsen patológiás működés patológiás rezgések nélkül. Tehát a betegség minden esetben hibás rezgésként jelentkezik a  szervezet elektromágneses képében, vagyis zavar támad a szervezet elektromágneses egyensúlyi állapotában. A kezelések lényege, hogy a  harmonikus rezgéseket megerősítsük, a diszharmonikus rezgéseket pedig megszüntessük. Ez azt jelenti, hogy ha betegség esetén ellenkező  értelmű hullámokat bocsátunk a szervezetre, akkor azzal a sejtek hibás kommunikációját kioltjuk, vagyis magát az okot szüntetjük meg.  
  • A tudományos kutatások az elmúlt évtizedekben bizonyították, hogy sejtjeinket és szerveinket bio-mágneses burok veszi körül, amely megvédi a  szervezetet a környezetben fellelhető káros sugárzásoktól. Megbetegedések (gyulladások) esetén a sejtek ill. a szervezet mágneses tere, rezgése  megsérül, / elhangolódik/, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa lelassul, olykor megáll.

Milyen elven működik a gyógyító folyamat?
magneter-002
Az első hatás:  

  • a mágnesek gyógyító ereje abban rejlik, hogy helyreállítják a sérült mágneses teret,
  • visszaállítják a sejtek harmonikus rezgését,
  • illetve a  gyógyulás ideje alatt fenntartják azt.  Emlékeztetik a sejteket a helyes rezgésre.

A második hatás:
a következő leírás alapján érthető meg! A vér egyik fő alkotóeleme a magas vastartalmú hemoglobin, amely a szervezet számára létfontosságú oxigént juttatja el a sejtekhez. A  mágnesek alkalmazásával a vér áramlása felgyorsul, kimossa a sejtekben illetve a szervezetben felgyülemlett káros lerakódásokat és bővebb  oxigén ellátásban részesíti azokat. Ezáltal a sérült, beteg testrész gyorsabban regenerálódik, a gyógyulási idő jelentősen lerövidül. A mágnesterápia bizonyítottan csökkenti a test különböző pontjain fellépő fájdalmakat, ellazítja a merev izmokat és gyorsítja a szervezet  természetes öngyógyító folyamatát! EZ A HATÁS A MAGNETER MÁGNESTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKKEL ÉRHETŐ EL!

 A MAGNETER készülékről … 

Egy ma újdonságnak számító, ugyanakkor nagyon hatékony terápiás és wellness eszközre szeretném a figyelmüket felhívni.  Ez a készülék a pulzáló mágneses tér elvén működik.  Eredményesen felhasználja mind a mágneses tér, mind a biorezonancia gyógyító hatását. Mint azt tapasztalni fogják, rugalmasan kapcsolódik a hagyományos orvosláshoz, valamint igen erőteljes gyógyszerkiváltó hatása van. Nagyon magas a terápia hatásfoka. Klinikai vizsgálatok igazolják – betegségfajtáktól függően – a 80 – 90 %-os javulási arányt. A készülék alkalmas többek között a :
• RÁK / előrehaladottság-függően / UTÓKEZELÉSÉRE
• DAGANATOS BETEGSÉGEK
• CUKORBETEGSÉG
• MOZGÁSSZERVI BETEGSÉGEK / ízületi gyulladás, reumatikus és izomfájdalmak stb. /
• DEPRESSZIÓ
• EMÉSZTŐRENDSZERI BETEGSÉGEK
• BŐRBETEGSÉGEK
• MAGAS VÉRNYOMÁS
• SZEXUÁLIS ZAVAROK / potencia zavarok, férfi vagy női meddőség /
• PARAZITÁK, ÉLŐSKÖDŐK KIÍRTÁSÁBAN
• SZENVEDÉLYBETEGSÉGEK / drog, dohányzás, alkoholfüggőség stb. /
• ALLERGIA / minden fajtája esetén /
• és még további betegségek terápiás kezelésére.
A hagyományos gyógyszerekkel ellentétben a mágnesek használata során semmilyen mellékhatástól nem kell tartani, viszont növeli a  gyógyszerek hatékonyságát, valmint csökkenti a MELLÉKHATÁSUKAT!

A biorezonancia terápia …
Manapság egyre többet hallunk a természetgyógyászok és holisztikus szemléletű orvosok által használt biorezonancia terápia és diagnózis  alkalmazásáról. Sokan azonban kételkednek, hiszen az orvoslásnak olyan módszere ez, amely a hullámtanban kevésbé járatos emberek  számára inkább tűnik misztikusnak, mint tudományosnak. És miért is hinnénk el azt, amit nem értünk? Lássunk tehát egy közérthető  magyarázatot a biorezonancia működéséről, és hogy milyen lehetőségeket tartogat számunkra a biorezonancia terápia… A XXI. században  már idejét múlttá vált az a newtoni fizikát félreértők által hangoztatott felfogás, miszerint az anyagi világ különálló és egymástól független  szilárd testekből tevődik össze.  A modern tudomány ma már arról beszél, hogy az általunk érzékelhető fizikai síkon megtapasztalható világ  egy igen bonyolult információ-összeköttetéseken alapuló, érzékenyen összehangolt rendszer. Ezen belül az  emberi szervezet sem csupán egy molekulából felépülő biokémiai struktúra, azaz fizikai test, hanem rezgő  hullámformák bonyolult és egyben nagyszerű szövevénye. Alaptézis, hogy nincsen patológiás működés  patológiás rezgések nélkül. Tehát a betegség minden esetben hibás rezgésként jelentkezik a szervezet  elektromágneses képében, vagyis zavar támad a szervezet elektromágneses egyensúlyi állapotában. A  kezelések lényege, hogy a harmonikus rezgéseket megerősítsük, a diszharmonikus rezgéseket pedig  megszüntessük. Ez azt jelenti, hogy ha betegség esetén ellenkező értelmű hullámokat bocsátunk a  szervezetre, akkor azzal a sejtek hibás kommunikációját kioltjuk, vagyis magát az okot szüntetjük meg.

hullamA képen felül, az egészséges, alul pedig a beteg ember biohullámainak műszeres képei láthatóak. A biorezonancia terápia a jövő  orvostudományának egyik legnagyobb ígérete, mivel a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet  önregenerációját.