Székmasszázs

Munkahelyi vezetők figyelmébe.
Az ember, életének tetemes részét (kb. 1/3-át) a munkahelyén tölti el. Ha Ön főnök,  akkor Ön is ott van, és Önnek sem lehet lényegtelen, hogy milyen légkörben múlik el  az a 8 óra! Ha Önnek fontos a munkatársai fizikális és mentális állapota,  munkamorálja, akkor Ön is jól fogja érezni magát az irodájában. Éppen ezért ajánlom  Önnek a masszázsnak ezt a speciális változatát, amely kifejezetten az ülőmunkát  végzőket célozza meg.

Hogyan történik a székmasszázs?
szekmasszazs
A masszázs egy speciálisan kialakított masszázs székben, ülőpozícióban, teljes  öltözetben történő rövid, frissítő masszázs, amely a keringés fokozásával mozgósítja,  felfrissíti az elfáradt izmokat. Elősegíti az ülőmunkát végzők vérszegény  izomcsoportjainak ellazítását, felfrissülését, növeli a rossz keringésű testrészek  vérbőségét. Csökkenti a helytelen ülőpozíció és testtartás okozta fizikális és mentális  feszültségeket, valamint felüdülést eredményező terápia, amely éberebbé és  motiváltabbá is teszi a munkatársakat. A szék ergonómiai kialakítása tehermentesíti a  nyaki, háti és ágyéki gerincszakaszt, így segítve a tökéletes ellazulást.

Miben külömbözik a hagyományos masszázstól?szekmasszazs2
• bárhol elvégezhető- teljes öltözetben történik,
• nincs szükség adalékokra (krém, olaj),
• a kezelés időtartama egy kávészünetnél (15-20 perc) nem hosszabb,
• a masszázs – a fej, nyak, váll, kar, kéz, hát és a derék izmaira irányul,
• könnyen kivitelezhető módszer, és elősegíti a dolgozók jó közérzetét,
• kis helyet igényel: pihenő, orvosi szoba, iroda, öltöző, nyugodt sarok stb.

A rendszeres kezelés jótékony hatásai:
Csökken a munkatársai stressz-készsége, csökkenti a fájdalmakat és a feszültséget, javítja az ülőmunkában elgémberedett izmok  keringését, növeli az izomzat rugalmasságát, a mozgáshatárokat, csökkenti a visszatérő tünet-együtteseket (pl: ínhüvely gyulladást), javítja  a munkamorált. Az eredmény. Munkatársai felfrissülve térhetnek vissza a munkájukhoz, csökken a betegállományban töltött munkanapok száma, javul az emberi  kapcsolatok minősége, és a cége előmenetele is. Ön mit mond erre?

A székmasszázst heti rendszerességgel ajánlom.